Om oss

Vi på Svenska Hästar älskar allt som har med hästar att göra. Vi har dedikerat oss till att ge dig det bästa inom ridsportsaker och kläder på ett och samma ställe. Vi tror på högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Du behöver inte betala dyra pengar för att köpa bra ridsportsprodukter för att få en bra upplevelse när du rider utan det viktigaste är att du köper det som passar dig, din smak och din plånbok. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om oss.

 

Om oss - Svenskahastar.se

E-handel i Sverige

E-handeln fortsätter växa lavinartat i Sverige. Totalt har e-handeln i Sverige ökat med 40-50 % de senaste åren och det är flera branscher som sticker ut. En av dessa branscher är självklart sport och fritid. Allt fler återförsäljare säljer sina produkter på nätet och efterfrågan på bra produkter, till bra priser och snabba leveranser ökar rejält. Och efterfrågan efter bra ridsportsprodukter är inget undantag utan snarare tvärtom. Försäljningen av ridsportsprodukter på nätet fortsätter öka och därför vill vi kunna erbjuda våra besökare de bästa produkterna hos de bästa e-handlarna på nätet.

Att tänka på när du handlar på nätet

Det finns några saker som du bör tänka på när du handlar på nätet. En viktig faktor är skyddet av din integritet. Den andra saken du bör leta efter i en produkt är kvaliteten, och slutligen bör du försäkra dig om att din bank täcker ditt köp om något går fel. Det viktigaste rådet som köpare från oss på Svenska Hästar är att köpa från pålitliga återförsäljare när du ska köpa hästprodukter. Handla aldrig från en webbplats utan säker anslutning och ett tips är att betala med kreditkort för bättre skydd.

Kontakt

info.svenskahastar@gmail.com